Fotbollsläger på Wellnessbillingehus

Vi har vad som krävs för en perfekt försäsong med laget! Nyligen fick vi besök av Örgrytes P16, som verkligen förstår innebörden med en bra försäsong. Det är trots allt försäsongen som sätter standarden för resten av säsongen och seriens resultat. Örgrytepojkarna inledde lägret med hård fysträning med kondition i fokus men även fotbollsspecificerad styrketräning i bål och ben. Våra personliga tränare stod för träningspassen. ”Grabbarna kunde inte varit nöjdare, träningarna som lagaktiviteterna var utmärkta!”, säger lagets tränare Peter. Vad som var nytt för spelarna var träningen i poolen. De fick springa i tungt vatten och slita tills de svimmade, men därefter fick de mat och leka fritt i poolen. En bra variation helt enkelt. En av spelarna säger själv att han kände att laget kom mycket närmare varandra genom alla aktiviteter och tränaren har en positiv känsla inför årets säsong.

Mat, träning och nöje är alla vitala nämnare för hälsan och därför erbjuder vi på Wellness Billinge Hus just aktiviteter som främjar hälsan. Att lag vill komma hit på läger är fantastiskt då vi älskar att se ungdomar träna och gör allt vi kan för att människor ska må bra.

 

 

Lämna ett svar