Gym

Välkommen att provträna på vårt gym! Du som för första gången vill träna på vår anläggning får en helt gratis provträning, anmälan görs i vår reception eller via mailen info@wellnessbillingehus.se.

Vi erbjuder personlig tränare för dem som vill komma igång snabbt eller behöver lite extra glöd och motivation! Våra utbildade personliga tränare brinner för att ni ska lyckas med era mål och förbättra er hälsa. De är experter på kost, hälsa och rörelse och hjälper er bland annat att minska eller öka i vikt, öka muskeltillväxt eller förbättra allmänkondition och med idrottsspecifika övningar som ger resultat.

Tillsammans sätter klienter och PT upp ett realistiskt mål och en tidsplan. Därefter bygger de upp ett schema för att uppnå optimalt resultat.

Som tidigare nämnt erbjuder vi sjukgymnast för att förebygga skador och lära sig kontrollera sin kropp på ett optimalt sätt. Har du besvär i rörelseapparaten, muskler och/eller leder eller behöver du kanske tips och råd på hur du kan träna eller förebygga din kropp på gymmet. Då föreslår vi att ni kontaktar oss och bokar tid med en sjukgymnast. Detta är en service som erbjuds till gymmedlemmar utan extra kostnad.

Lämna ett svar