Spa

Kvällar och helger hos oss är populära och därför uppmanar vi er att boka i god tid för att få tiderna ni önskar. Kontakta oss via telefon eller via vår mail. För bokning av spa medför fri entré till pool och bastu. Medtag gärna hänglås för att säkert bevara tillhörigheter säkert i omklädningsrummens skåp. För att undvika stress och misskommunikation kom gärna 15 minuter innan din behandling och meddela vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär eller allergier, är gravid samt om du tar några mediciner. Ifall du är förkyld, har feber eller inflammationer eller solsvedd hud etc. rekommenderar vi er att vila och söka upp oss då du är frisk! Behandlingar kan utföras av både manliga och kvinnliga terapeuter. Vid speciella önskemål, meddela detta vid bokningstillfället. Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling, annars utgår full debitering.

Vår åldersgräns är 15 år men 11 fungerar i målsmans sällskap. Ifall du beslutat att ta med en större grupp måste du kontakta oss långt i förväg.

Lämna ett svar